“Ik ben Tatiana gaan inschakelen, omdat mijn pony niet lekker liep.
Ze heeft eerst een analyse gedaan en hierna goed gemasseerd. Ik ben in samenspraak geheel gestopt met rijden en we zijn flink aan de wandel gegaan samen met mijn bijrijdster, twee per week kort longeren, veel stappen met een rondje draf.

Na 6 weken was er toch een lichte verbetering. Ik was blij.
Vanaf dat moment hebben we wat opbouw gedaan met longeren. Ook heb ik samen met Tatiana wat aan het voerbeleid gedaan en ze is inmiddels 93 kg verloren.

Vanaf eind januari zijn we aan de slag met masseren en een goed schema bespreken, om uiteindelijk het rijden weer op te bouwen en Pip weer in goede conditie te krijgen.
Ik ben zeer tevreden over de manier hoe Tatiana haar werk doet. Ze geeft goede uitleg over haar analyse, geeft je goede tips om mee aan het werk te gaan en zoekt dingen voor je uit bij vragen die niet direct te beantwoorden zijn.

Het is fijn dat iemand aan je zijde staat die meedenkt, maar zeker ook kijkt wat het beste bij jou past om samen met je paard aan het werk te gaan voor een geslaagde missie.”

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *